Creatief team

Sminkies artiesten

Bij Sminkies Events maken we graag plezier en houden we van een goed feestje!

We werken met een enthousiast team creatieve artiesten en getalenteerde schminkers. Samen maken we van jouw feest of event een echt succes!

Kies uit ons gevarieerd aanbod animatie en combineer naar wens, ook samen met onze workshops om jouw feest helemaal compleet te maken!

Heb je een speciaal verzoek of thema? Aarzel niet om ons in te schakelen. Alles is mogelijk!

Wist je trouwens dat wij alles van A tot Z voor je kunnen regelen? Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken om bijvoorbeeld materiaal en je hoeft zelfs niet met verschillende partijen af te stemmen. Sminkies Events is jouw eenvoudig aanspreekpunt. Wij brengen al het nodige materiaal en de juiste persoon op de juiste plaats.

Wij toveren
een lach op
elk kindergezicht!

sminkies team 1 scaled

Voor elk feest
of evenement

Speciaal verzoek?

We werken samen met meerdere partnerartiesten

Sminkies team

Wie zijn we?

Sminkies artiesten Karina

Karina

De drijvende kracht achter Sminkies Events. Ze werkt hard om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat aan alle behoeften van de klanten wordt voldaan.
Karina is zeer creatief en heeft een passie voor schminken, iets wat ze al sinds haar jeugd doet.

Deze passie is te zien in de vlotheid en gedrevenheid waarmee ze alles doet – van het managen van een team van professionals tot het verzekeren dat elk detail wordt verzorgd. Met Karina aan het roer kan je er zeker van zijn dat je evenement een succes wordt!

Haar toewijding om uitmuntendheid te bereiken in wat ze doet, samen met haar creatieve team, maakt haar niet alleen op het werk maar ook in het leven zelf van onschatbare waarde – nog een reden waarom klanten keer op keer op haar expertise vertrouwen!

Anke

Architect en docent van opleiding met een grote passie en liefde voor alles wat ze doet. Anke heeft een onbegrenst talent, pakkende humor en is een echte creatieve duizendpoot als het gaat om het vermaken van kinderen en volwassenen.

Van haar adembenemende bloemenkapsels tot haar sprankelende persoonlijkheid – met haar schitterende glimlach laat Anke iedereen stralen. Haar enthousiasme en gedrevenheid om elk moment speciaal te maken stellen haar in staat om elke keer weer unieke ervaringen te creëren.

Of je nu een extravagante bloemenkroon wilt of een prachtige schmink, Anke zal je zeker verbazen met haar uitzonderlijke vaardigheden en onuitputtelijke positieve energie.

Bij Sminkies Events geloven we dat ons succes grotendeels ligt bij de getalenteerde professionele artiesten zoals Anke die hun expertise gebruiken bij het creëren van onvergetelijke ervaringen voor kinderen.

sminkies 1 van 1 324
sminkies 1 van 1 331

Kelly

Een van onze meest populaire artiesten is Kelly. Ze werkt nu al jaar en dag met ons samen en haar talent blijft ons verbazen! Kelly brengt een uniek soort energie naar elk evenement dat ze bijwoont – haar charisma en enthousiasme zijn aanstekelijk!

Haar creatieve ideeën brengen altijd het beste naar boven in alle kinderen waarmee ze werkt. Kelly is een echte hartenveroveraar met haar geweldige humor en haar aangeboren talent als entertainer en dat soort energie is wat u wilt voor uw evenementen.

Ze heeft een zeer speelse manier van omgaan met kinderen en ouders en haar kwaliteit van schminken en glittertattoos zijn ongeëvenaard.

Kelly is de absolute glittertattoo koningin! Kelly is niet alleen een uitstekende entertainer; ze is ook een gediplomeerd onderwijzeres op een basischool. Dit maakt haar uniek gekwalificeerd om leuke, educatieve activiteiten te bieden waar kinderen dol op zullen zijn!

Wallie

Maak kennis met Wallie, TV ster en ballonkunstenaar die je evenement naar een hoger niveau tilt. Wallie staat bekend om zijn indrukwekkende, grote en enorme balloncreaties die zo groot zijn dat ze soms niet eens meer in de auto passen!

Hij is een meester in het vouwen en vormen van ballonnen en maakt geen twee keer dezelfde creatie. Zijn creaties zijn zeer gevarieerd en passen perfect bij de stijl en het thema van jouw evenement. Maar dat is niet alles – wanneer Wallie geen ballon in de hand heeft, kun je je aan een goocheltruc verwachten.

Pas op, want Wallie neemt je graag beet! Met zijn vaardigheden en zijn extraverte persoonlijkheid weet hij hoe hij zijn publiek kan betoveren met zijn magische balloncreaties en grapjes tussendoor.

Wallie en Karina zijn ondertussen al meer dan 25 jaar collega’s, een echte mijlpaal kunnen we wel zeggen.

sminkies partner Wallie
sminkies 1 van 1 354

Fatou

Een geweldige aanwinst voor Sminkies Events met een uniek talent om glittertatoeages en regenboog unicorn haarextensies om te toveren tot ware kunstwerken. Haar warme persoonlijkheid en vriendelijke houding zorgen ervoor dat kinderen zich onmiddellijk op hun gemak voelen. Haar enthousiasme en creativiteit maken van elk feest of evenement gegarandeerd een hit.

Fatou houdt enorm van interactie met kinderen! Ze doet niets liever dan kinderen zien glimlachen van oor tot oor. Haar vriendelijke houding tegenover iedereen laat kinderen gemakkelijk praten over alles wat ze willen – van hun favoriete superhelden tot hun laatste schoolproject – ze is altijd bereid te luisteren en goed advies te geven.

Wat haar werkethiek betreft, gaat Fatou altijd verder dan wat van haar verwacht wordt; hoe moeilijk of uitdagend de taak ook is, ze faalt nooit om elke keer uitstekende resultaten te leveren. Haar toewijding aan uitmuntendheid zorgt ervoor dat alle klanten een onvergetelijke ervaring hebben met Sminkies Events, elke keer dat ze ons kiezen voor hun entertainment behoeften!

Pauline

Een getalenteerde architect die haar creativiteit en passie voor kunst ook inzet voor kinderanimatie, en hoe! In de week ontwerpt Pauline prachtige gebouwen en constructies, maar in het weekend komt haar ware passie naar boven: schminken.
Pauline is een meester in schminken en kan de meest fantastische ontwerpen creëren op het gezicht van kinderen.

Maar wat Pauline echt uniek maakt, is haar zachtaardige en vriendelijke persoonlijkheid. Ze benadert elk kind met tederheid en zorg, en zorgt ervoor dat ze zich comfortabel en op hun gemak voelen tijdens het schminken. Met haar vaardigheden en haar lieve karakter is Pauline een zeer graag geziene collega binnen ons team en een onmisbare artiest voor elk feest of evenement, waar ze kinderen betovert en vermaakt met haar magische schminkcreaties.

sminkies 1 van 1 348
sminkies 1 van 1 360

Elles

Een kunstenares die klein van postuur is maar een groot talent heeft als het gaat om grafisch design. Ze is betrouwbaar, vriendelijk en recht door zee en heeft zeer goede schminkkwailteiten wat haar perfect maakt voor elk project met kinderanimatie.

Elles is ook enorm creatief. Dit betekent dat ze multifuctioneel inzetbaar is binnen Sminkies Events. Haar ontwerpen zijn altijd on point, zodat ze elke keer weer voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

Bij Sminkies Events begrijpen we hoe belangrijk het is om een hoge kwaliteit te leveren als het gaat om kinderentertainment. Daarom zijn we zeer blij dat Elles deel uitmaakt van ons team – zodat je met een gerust hart weet dat je topresultaten krijgt telkens wanneer je ons inhuurt voor jouw volgende evenement of activiteit met kinderen!

Nathalie

Nathalie is al vele jaren actief in de theaterwereld, een echte pro met vele bekende musicals op haar naam. Een ware expert in karakter schmink, snorren, baarden en pruiken.
Ze is zeer betrouwbaar, gemotiveerd en nauwgezet om ervoor te zorgen dat al haar opdrachten perfect verlopen.

In de omgang met klanten pakt Nathalie alles professioneel aan. Ze luistert goed naar de wensen van de klant, zodat ze elk optreden daarop kan afstemmen. Bovendien is Nathalie altijd op zoek naar nieuwe manieren om haar werk te verbeteren door voortdurend verschillende technieken van andere professionals te onderzoeken om ervoor te zorgen dat iedere opdracht de verwachtingen elke keer overtreft.

Met haar passie voor kunst en entertainment in combinatie met haar aandacht voor details kun je er zeker van zijn dat jouw evenement een hit wordt!

sminkies 1 van 1 338
sminkies 1 van 1 345

Lies

Bij Sminkies Events zijn we ongelooflijk trots op ons teamlid Lies die altijd creativiteit weet te combineren met een overvloed aan zorg en liefde in elk van onze evenementen!
Lies heeft een zeer lieve en vrolijke persoonlijkheid en ze brengt altijd vreugde in elke situatie.

Lies houdt van het motiveren van mensen – vooral als het om kinderen gaat! Ze begrijpt hoe belangrijk het is dat ze zich aangemoedigd voelen zodat ze echt kunnen schitteren tijdens een evenement of activiteitendag.

Of het nu gaat om een knutsel workshop of schminksessie, Lies legt haar hart in elke opdracht dat ze helpt uitvoeren.

Lies is niet alleen goed in het plannen van evenementen, maar ook in het ter plekke oplossen van problemen als er iets niet volgens plan verloopt tijdens een evenement. Met haar inlevingsvermogen en can-do houding vindt ze snel oplossingen die ervoor zorgen dat alles weer soepel verloopt zodat niemand hinder of vertraging ondervindt van het plezier van het dagje uit met Sminkies Events.

Nyo de Pyo

Het meest geliefde, pluizige en onmisbare lid van ons team hier bij Sminkies Events. Dit lieve mannetje is een reddingskat, hij kwam bij ons aan toen hij 3 jaar oud was, broodmager en toe aan veel TLC.

We verwelkomden hem onmiddellijk met open armen in ons huis; zijn altijd vrolijke en ondeugende persoonlijkheid maakte hem al snel een onmisbaar deel van de familie.

Hij houdt van aandacht en staat altijd klaar voor een knuffel of een rugmassage! Broodmager… met zijn 6 kilo kunnen we dat nu in ieder geval niet meer van hem zeggen… Zijn eetlust is onverzadigbaar – olijven, meloen, komkommer… noem maar op – hij vindt het heerlijk!

Nyo’s favoriete bezigheden zijn luieren in de Sminkies regisseursstoel of in de bureaulade op het kantoor, snuffelen in de klas tijdens de lessen kinderschmink en met zijn enorme lijf plaats nemen op het materiaal van de cursisten.
Nieuwschierig als hij is houdt hij er ook van om aan de gebruikte penselen te ruiken, met een gekleurde neus als resultaat.

We denken dat hij eigenlijk stiekem een tijger wil worden 🙂

Sminkies artiesten team Nyo 22