Photobooth

Maak jouw evenement onvergetelijk met onze photobooth! Of het nu gaat om een communie, lentefeest, bedrijfsevenement, vrijgezellenfeest, huwelijk, verjaardagsfeest of babyborrel, onze photobooth is de ideale toevoeging.

Onze compacte photobooth past perfect in elke ruimte en kan worden aangekleed met een backdrop waardoor we de achtergrond kunnen aanpassen en de gasten volledig in een andere sfeer kunnen plaatsen. Of je nu kiest voor een elegante zwarte photobooth met gouden details, of de witte die kleurrijk verlicht wordt, de photobooth is met zekerheid een eyecatcher! Met een breed scala aan props kunnen jouw gasten de leukste en de spontaanste foto’s maken. De foto’s kunnen direct worden afgedrukt in verschillend formaten en meegegeven worden met de gasten, of worden gedeeld via e-mail of social media. Personaliseer de foto’s met een logo, eigen design, huisstijl en/of aangepaste tekst zoals een bedanking aan de gasten voor een persoonlijke touch.

Laat ons jouw wensen weten en wij zorgen voor een passend ontwerp. Maak van jouw evenement een feest om nooit te vergeten met onze photobooth!

photobooth, selfie, verhuur, evenement, events, bruiloft, trouwfeest, communie, lentefeest, babyborrel, persoonlijke foto's, fotoboek