Tintentherapeut & Tattoo Tony

Ben je klaar voor iets nieuws, spannends en onvergetelijks? Boek dan Wigbert de Tintentherapeut en Tattoo Tony. Wij bieden een ongelooflijke theatrale ervaring die tintentherapie combineert met tatoeëren.

Stap 1:
Je krijgt een persoonlijke sessie met de Tintentherapeut die alle middelen uit zijn kabinet gebruikt om je psyche bloot te leggen. Op basis daarvan bepaalt de psychoanalyticus welke tatoeage het beste bij jouw IK past. Tintentherapie is momenteel erg hot in Amerika en het zal niet lang meer duren voordat dit ook in Europa een regelrechte hit wordt.

Stap 2:
Daarna vereeuwigt onze tattoo kunstenaar Tony het resultaat van de analyse op je lichaam. Van het creëren van maatwerk tatoeages tot persoonlijke consulten en nazorg advies, Tony is er voor je bij elke stap.
We begrijpen dat het krijgen van een echte tattoo een intimiderend proces kan zijn, dus ons doel is om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt en blij bent met het eindresultaat.

We kunnen deze act volledig aanpassen aan het thema van je evenement. Deze op maat gemaakte act is zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Van kinderboerderij tot muziekfestival tot jubileum, tot erotische beurs; alles kan!
Boek ons nu voor een unieke en onvergetelijke ervaring die een levenslange blijvende indruk achterlaat!

Praktisch:

  • Maatwerk: aard van de tattoos en daarbij ook de therapie worden aangepast aan het thema van het event. Zo werkte we voor Krik Krak familiefestival in Brugse musea met details van beroemde schilderijen.
  • 1 hoek van 4×4 meter voor de Tintentherapeut
  • 1 hoek van 2×2 meter voor Tattoo Tony
  • Beide ruimtes dienen naast elkaar te liggen en om onze act goed ten uitvoer te brengen prefereren we een zekere stilte.
  • Alle materialen, aankleding en meubels worden door ons verzorgd.
  • Speeltijd is per dagdeel