CirQmatiQue Super3000

De enige echte KinderVerbeterMachine

In 1982, toen de DDR nog springlevend was, knutselden een stel inventieve ingenieurs een machine in elkaar die de boel op z’n kop zette in het Oostblok. Deze wonderbaarlijke machine heeft de gave om van elk kind een perfect exemplaar te maken. Ouders hoeven alleen maar hun kroost met al hun rariteiten en gebreken aan de ene kant van de machine te stoppen, en aan de andere kant komt het ideale kind tevoorschijn. Of het nu gaat om luiheid, domheid, te serieus, weinig of geen fantasie, slechte tafelmanieren, niet de gewenste schoolresultaten, stotteren of bijziendheid, geen enkel probleem is te moeilijk voor onze geavanceerde machine.

Natuurlijk, met de enorme vraag kwam ook achterstallig onderhoud om de hoek kijken. Soms ontploft de machine wel eens of raakt er een kind verstrikt tussen de rollenband. Geen paniek! Onze arbeiders lappen het kind weer op en je krijgt het heel, of bijna heel, weer mee naar huis.

Boek deze futuristische machine voor jouw evenement en gooi traditionele grime overboord. Deze act voorziet kinderen van unieke en niet-stereotype verrassende veranderingen. Terwijl de kids veranderen, worden ouders vermaakt door verveelde arbeiders. Zeg maar dag tegen saaie wachtrijen op jouw evenement; dit is grimeren op een heel ander niveau, grimeren 2.0!

Te boeken voor: festivals, bedrijfsevenementen, grotere privéfeesten, evenementen